Obuka za pokretanje sopstvenog biznisa za mlade u sredu 24.maja

0
37
Obuka za pokretanje sopstvenog biznisa
Obuka za pokretanje sopstvenog biznisa

Udruženje „Tako cool!“ u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih realizuje „Obuka za pokretanje sopstvenog biznisa“ u okviru projekta „Egyenlő esély minden fiatalnak 3 – Jednaka šansa za sve mlade 3“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Polaznicima će tokom obuke naučiti kako se izrađuje biznis plan, kako se analizira tržište i konkurencija, informisaće se o pravnoj regulativi, porezima i doprinosima, mogućim izvorima finansiranja, osnovama marketinga, kao i ostalim bitnim stvarima koje su neophodne kod osnivanja firme.

Pohađanje obuke je besplatno. Kriterijumi za pohađanje obuke su da je starosna dob učesnika i učesnica 15-30 godina, kao i postojanje motivacije za aktivno učešće u obuci.

Prijave putem imejla: [email protected], ili putem telefona 062/709-599, kontakt osoba Maja Bukurov, Bečejsko udruženje mladih, Glavna 47.

„Obuka za pokretanje sopstvenog biznisa“ će biti organizovana u sredu, 24. maja, od 9 do 12 časova, u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Bečeju, Braće Tan 3.

Prijavljivanje traje do utorka 23. maja 2017. godine a obuku drži iskusni predavač iz Nacionalne službe za zapošljavanje Goran Kaluđerović.

Polaznicima će biti uručen zvanični sertifikati nakon uspešnog završetka obuke.