7. jun: Sednica SO Bečej – Otvorene prijave za građansku stolicu

0
18
Drugi rebalans opštinskog budžeta pred odbornicima

Otvorene su prijave za učešće u mehanizmu „Građanska stolica“ na 26. sednici Skupštine opštine Bečej koja je zakazana za utorak (7. jun) u 10 sati.

Na dnevnom redu nalazi se, između ostalog, drugi rebalans budžeta opštine Bečej.

Građani mogu da se prijave za učešće na sednici, odnosno u raspravi po tačkama, putem formulara koji se nalazi OVDE. Popunjene prijave za učešće se šalju na mejl adresu gradjanskas[email protected]. Više detalja o ovom mehanizmu možete pročitati OVDE.

Dnevni red i materijal pogledajte u nastavku:

 1. Donošenje Odluke o drugom rebalansu budžeta opštine Bečej za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 2. Donešenje Rešenja o usvajanju izveštaja o poslovanju Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin – Badža“ Bečej. Materijal pogledajte OVDE.
 3. Donošenje Rešenja o usvajanju Godišnjeg izveštaja o radu Centra za Socijalni rad Bečej za 2021. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 4. Donašenje Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu sa finansijskim izveštajem Gradskog muzeja Bečej za 2021. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 5. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada ca finansijskim planom Gradskog muzeja Bečej za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 6. Donošenje Rešenja o usvajanju Godišnjeg izveštaja o radu i poslovanju Istorijskog arhiva u Senti za 2021. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 7. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na program rada istorijskog arhiva u Centi za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 8. Donošenje Pešenja o usvajanju Izveštaja o poslovanju „Potisje – Bečej“ doo za komunalne usluge Bečej za 2021. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 9. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na odluku Skupštine društva „Potisje-Bečej“ za komunalne usluge Bečej o rasnodeli dobiti po finansijskom izveštaju za 2021. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 10. Donošenje Rešenja o konstatovanju prestanka funkcije člana Školskog odbora Tehničke škole u Bečeju. Materijal pogledajte OVDE.
 11. Donošenje Rešenja o konstatovanju prestanka funkcije člana Upravnog odbora Predškolske ustanove „Labud Pejović“ Bečej. Materijal pogledajte OVDE.
 12. Donošenje Rešenja o konstatovanju prestanka funkcije člana Upravnog odbora Gradskog pozorišta Bečej. Materijal pogledajte OVDE.