6. novembar: Veče društvenih igara

0
45

U subotu, 6. novembra biće održano još jedno tradicionalno veče društvenih igara sa početkom od 18 časova u prostorijama BUM-a.

Podsećamo da Bečejsko udruženje mladih u svojoj kolekciji broji preko 100 društvenih igara među kojima se može pronaći za svakoga po nešto, a u nastavku vas upoznajemo sa igrom Animix u kojoj će se prelepi prizori savana i džungli, prostranstva Antarktika i surovost tundri smenjivaće se pred vašim očima!

U svakom zrnu postojanja ustoličen je neki red, a to dobro poznaje i životinjski svet Animix-a, i zato se u igri trudimo da ga uspostavimo i održimo, naravno najviše poštujući naše izabrane favorite.

U zavisnosti od broja igrača zavisi i broj vrsta životinja koje će učestvovati u igri, kao i koliko će se karata podeliti igračima, a koliko će ostati na glavnoj tabli, podeljene u kolone i redove. Ovakav početni raspored doprinosi različitosti svakog novog igranja.

Pravila odišu prelepom jednostavnošću, a kraj igre nastupa kada svi igrači odigraju svoju poslednju kartu i tada se pristupa konačnom bodovanju. Igrač koji ispred sebe ima najviše karata određene vrste životinja jedini će imati pravo da dobije poene za njih.

Da li ćete uspeti da sparite rajske ptice, održite grupu pingvina na okupu, omogućite lavu da uživa sam ili vukovima da vrše kontrolu granica životinjskog carstva, zavisiće od vaše spretnosti i pronicljivosti ali i spremnosti da se uhvatite u koštac sa drugim igračima i njihovim idejama kako bi sve to trebalo da izgleda.

Čekamo vas u subotu na adresi Glavna 47!