6. maj: Online otvorena vrata za organizacije civilnog društva

0
36

Bečejsko udruženje mladih otvara svoja vrata jednom mesečno za savetovanje iz najrazličitijih oblasti rada organizacija civilnog društva na teritoriji Vojvodine!

Tim povodom, u četvrtak 6. maja u periodu od 11 do 13 sati, članovi BUM-a će biti dostupni za sve predstavnike OCD-a na temu „Pristup informacijama od javnog značaja“.

Predstavnici BUM-a odgovaraju na sva pitanja i nedoumice oko sastavljanju zahteva za pristup informacijama od javnog značaja, pisanja žalbe Povereniku, zakonskim rokovima, i sl.

Za učešće na ovom online događaju zainteresovani predstavnici organizacija civilnog društva mogu se prijaviti OVDE.

Prepoznajemo napore koje udruženja svakodnevno čine kako bi svoju zajednicu učinili boljom i znamo sa kojim izazovima se udruženja susreću u svom radu. Zato i organizujemo „Otvorena vrata“ – priliku da predstavnici udruženja ostvare kontakt sa ekspertima „Resurs centra za organizacije civilnog društva u Srbiji“, te potraže i dobiju savet na temu od značaja za rad udruženja.

„Otvorena vrata“ koja organizuje Bečejsko udruženje mladih će se, zbog aktuelne epidemiološke situacije, održati preko Zoom platforme.

„Otvorena vrata“ se organizuju u okviru projekta „Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji“ podržanom od strane Evropske Unije. Ulogu resurs centara vrše Građanske inicijative u saradnji sa partnerskim organizacijama, lokalnim resurs centrima: BUM Bečej, Forca Požega i Narodnim parlamentom, kao i ostalim partnerima: Trag fondacijaSrbija u pokretuCentar za socijalnu politiku i Catalyst Balkan.

Ukoliko vas zanima koje još usluge pruža Resurs centar možete da posetite ovaj link, za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa radom Resurs centra možete pisati na mejl: [email protected]