29. oktobar: Razgovor o budžetskim prioritetima u I i II Mesnoj zajednici u Bečeju

0
98

U okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“ meštani I i II Mesne zajednice u Bečeju će u četvrtak, 29. oktobra, imati priliku da razgovaraju o problemima iz nadležnosti lokalne samouprave sa predstavnicima vlasti.

Okrugli sto u prostorijama II MZ „Todor Dukin“ u Bečeju će se održati od 16 sati, dok će od 18 časova razgovor o budžetskim prioritetima biti održan u prostorijama I MZ „Ivan Perišić“.

Meštani će imati priliku da razgovaraju sa predsednikom opštine Bečej Draganom Tošićem o budžetskim prioritetima za 2021. godinu, kao i o predlozima iz ranijih godina.

Podsetimo, građani opštine Bečej mogu da predlože budžetske prioritete za narednu godinu putem ELEKTRONSKOG UPITNIKA do 12. novembra. Predlozi sa najviše glasova naći će se na glasačkom listiću. Savetujemo građane da se opredele za manje investicije koje je kasnije lakše i brže realizovati.

Ovog puta na raspalaganju je 50 miliona dinara, što je za pola manje u odnosu na prošlu godinu, a razlog tome je nepovoljna situacija sa korona virusom koja se odražava i na stanje u budžetu.