29. jun: Humanitarna promocija društvenih igara u Pozorišnom klubu!

0
19

U sredu 29. juna, od 18 časova, članovi Bečejskog udruženja mladih organizuju veče društvenih igara u prostorijama Pozorišnog kluba! Ovo veče, osim što ima za cilj promociju društvenih igara i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ujedno će imati i humanitarni karakter.

Pozvali smo članove školskog parlamenta Tehničke škole Bečej da se priključe našem događaju. Oni će postaviti kutiju za donacije u okviru akcije prikupljanja novčanih sredstava za terapiju koja je neophodna njihovoj profesorici engleskog jezika Vladislavi Prodanović.

Trenutno je u našem udruženju svim zainteresovanima dostupno preko 100 različitih društvenih igara, za sve uzraste i svačiji ukus. BUM organizuje večeri društvenih igara već šest godina skoro svakog vikenda u prosorijama našeg udruženja, a kako bismo promovisali značaj i benefite društvenih igara, odlučili smo da tokom leta organizujemo naše večeri na različitim lokacijama u opštini Bečej, a ovo je samo prvi događaj u nizu!

Zato pozivamo sugrađane da okupe prijatelje i porodicu i pridruže nam se na društvenim igrama koje imaju ujedno i humanitarnu notu. Članovi BUM-a biće tu da pomognu i objasne pravila, a na raspolaganju će biti oko 10 modernih društvenih igara.

Podsećamo da zabava nije jedino što društvene igre nose sa sobom, jer igre povoljno utiču i na naše zdravlje!

Drugi o našem događaju: