21. mart: Sednica SO Bečej – prijavite se za učešće u mehanizmu „Građanska stolica“

0
22
Sa jedne od prethodnih sednica Skupštine opštine Bečej

Sednica Skupštine opštine Bečej, 23. po redu, zakazana je za ponedeljak 21. mart u 10 sati. Na dnevnom redu je, između ostalog, prvi rebalans ovogodišnjeg opštinskog budžeta.

Podsećamo na to da građani opštine Bečej mogu da prisustvuju sednicama lokalnog parlamenta i da, zahvaljujući mehanizmu „Građanska stolica“, učestvuju u diskusiji po konkretnim tačkama na dnevnom redu. Prijavni formular može se preuzeti OVDE, a popunjena prijava se šalje na imejl adresu [email protected].

Dnevni red i skupštinski materijal:

  1. Donošenje Odluke o prvom rebalansu budžeta opštine Bečej za 2022. godinu. Materijal preuzmite OVDE. 
  2. Donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o usklađivanju osnivačkog akta Narodne biblioteke Bečej sa pozitivnim propisima. Materijal preuzmite OVDE.
  3. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosgi na Statut i trećoj izmeni i dopuni Statuta Predškolske ustanove „Labud Pejović” Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
  4. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i program rada sa finansijskim planom Gradskog pozorišta Bečej za 2022. godinu. Materijal preuzmite OVDE.
  5. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada sa finansijskim planom Centra za socijalni rad Bečej za 2022. godinu. Materijal preuzmite OVDE.
  6. Donošenje Rešenja o razrešenju i imenovanju člana školskog odbora Tehničke škole u Bečeju. Materijal preuzmite OVDE.
  7. Donošenje Rešenja o razrešenju i imenovanju člana školskog odbora Osnovne škole „Sever Đurkić“ Bečej. Materijal preuzmite OVDE.

Više detalja o mehanizmu „Građanska stolica“ i kako funkcioniše možete pročitati OVDE.