20. maj: Online otvorena vrata za organizacije civilnog društva

0
30

Bečejsko udruženje mladih otvara svoja vrata jednom mesečno za savetovanje iz najrazličitijih oblasti rada organizacija civilnog društva na teritoriji Vojvodine!

Tim povodom, u četvrtak 20. maja od 11 sati, članovi BUM-a će biti dostupni za sve predstavnike OCD-a na temu „Komunikacija medija i organizacija civilnog društva“.

Predstavnici BUM-a odgovaraju na sva pitanja i nedoumice oko komunikacije OCD-a i medija, pružaju podršku oko pisanja dopisa za medije, i sl. Govoriće se i o najčešćim greškama koje organizacije prave u komunikaciji sa medijima i kako uspešno predstaviti istraživanja ili studije slučaja i zainteresovati novinare za konkretne teme i rad organizacije.

„Otvorena vrata“ koja organizuje Bečejsko udruženje mladih će se, zbog aktuelne epidemiološke situacije, održati preko Zoom platforme. Za učešće na ovom online događaju zainteresovani predstavnici organizacija civilnog društva mogu se prijaviti OVDE.

Prepoznajemo napore koje udruženja svakodnevno čine kako bi svoju zajednicu učinili boljom i znamo sa kojim izazovima se udruženja susreću u svom radu. Zato i organizujemo „Otvorena vrata“ – priliku da predstavnici udruženja ostvare kontakt sa ekspertima „Resurs centra za organizacije civilnog društva u Srbiji“, te potraže i dobiju savet na temu od značaja za rad udruženja.

„Otvorena vrata“ se organizuju u okviru projekta „Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji“ podržanom od strane Evropske Unije. Ulogu resurs centara vrše Građanske inicijative u saradnji sa partnerskim organizacijama, lokalnim resurs centrima: BUM Bečej, Forca Požega i Narodnim parlamentom, kao i ostalim partnerima: Trag fondacijaSrbija u pokretuCentar za socijalnu politiku i Catalyst Balkan.

Ukoliko vas zanima koje još usluge pruža Resurs centar možete da posetite ovaj link, za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa radom Resurs centra možete pisati na mejl: [email protected]