12. maj: Sednica SO Bečej – otvorene prijave za „Građansku stolicu“

0
20

Otvorene su prijave za učešće u mehanizmu „Građanska stolica“ na 24. sednici Skupštine opštine Bečej koja je zakazana za četvrtak (12. maj) u 10 sati.

Na dnevnom redu se, između ostalog, nalaze pravilnici o sufinansiranju mera energetske sanacije.

Građani mogu da se prijave za učešće na sednici, odnosno u raspravi po tačkama, putem formulara koji se nalazi OVDE. Popunjene prijave za učešće se šalju na mejl adresu [email protected] Više detalja o ovom mehanizmu možete pročitati OVDE.

Dnevni red i materijal:

  1. Donošenje Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkih omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode po javnom pozivu uprave za podsticanje u unapređenje energetske efikasnosti JP 1/22. Materijal preuzmite OVDE.
  2. Donošenje Pravilnika o sufinansiranju energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote po osnovu javnog poziva za sufinansiranje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova JP 1/22. Materijal preuzmite OVDE.
  3. Donošenje Rešenja o konstatovanju prestanka funkcije člana Upravnog odbora Turističke organizacije opštine Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
  4. Donošenje Rešenja o prvoj izmeni Pešenja o određivanju doktora medicine Doma zdravlja Bečej za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti umrlih izvan zdravstvene ustanove i izdavanje potvrde o smrti. Materijal preuzmite OVDE.
  5. Donošenje Rešenja o razrešenju i imenovanju člana školskog odbora Osnovne škole „Petefi Šandor“ Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
  6. Donošenje Rešenja o pokretanju postupka za otuđenje nepokretnosti parcela br. 6496/1 KO Bečej upisane u LN broj 13210 KO Bečej iz javne svojine opštine Bečej prikupljanjem pismenih ponuda javnim oglasom.
  7. Donošenje Rešenja o pokretanju postupka za otufjenje nepokretnosti parcela br. 26019 KO Bečej upisane u LN broj 3331 KO Bečej iz javne svojine opštine Bečej neposrednom pogodbom.
  8. Donošenje Rešenja o pokretanju postupka otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Bečej neposrednom pogodom radi ispravke susednih parcela (parcela br. 4745 КO Bečej i 4701 КO Bečej).