11. februar: Sednica SO Bečej – otvorene prijave za mehanizam „Građanska stolica“

0
17
Snimak sa 14. sednice Skupštine opštine Bečej

Sednica Skupštine opštine Bečej zakazana je za 11. februar, a u toku su prijave za učešće u mehanizmu „Građanska stolica“.

Zainteresovani građani opštine Bečej mogu da učestvuju na sednici lokalnog parlamenta kroz direktno obraćanje odbornicima na skupštinskoj sednici po izabranoj tački dnevnog reda. Prijavni formular može se preuzeti OVDE, a popunjena prijava se šalje na imejl adresu [email protected].

Dnevni red i materijal možete pogledati u nastavku:

  1. Donošenje Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta opštine Bečej za 2021. godinu. Materijal preuzmite OVDE.
  2. Donošenje Odluke o izmeni Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta. Materijal preuzmite OVDE.
  3. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada sa finansijskim planom Narodne biblioteke Bečej za 2022. godinu. Materijal preuzmite OVDE.
  4. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada sa finansijskim planom Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin – Badža“ za 2022. godinu. Materijal preuzmite OVDE.
  5. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada sa finansijskim planom Turističke organizacije opštine Bečej za 2022. godinu. Materijal preuzmite OVDE.

Više detalja o ovom mehanizmu i kako funkcioniše možete pročitati OVDE.